Evropa > Luxemburg > Luxembourg > Sofitel Luxembourg Europe

Informacije o Sofitel Luxembourg Europe

Dobrodošli na Sofitel Luxembourg Europe na naš rezervacijski portal PensionHotel. Dobiš celovite informacije o izbrani predmet Sofitel Luxembourg Europe, o cenah, objektov in zanimivosti v okolici. Tukaj boste našli naslov in vse kontaktne informacije za izbrani predmet Sofitel Luxembourg Europe, če ne vključujejo kontaktne podatke, lahko preverite razpoložljivost, ali takoj izpolnite obrazec za rezervacije.

  • Sofitel Luxembourg Europe

Sofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - HoteliSofitel Luxembourg Europe v Luxembourg – Pensionhotel - Hoteli
Ime:  Sofitel Luxembourg Europe
Ulica:  5 Rue du Fort Niedergrünewald /Quartier Europeen Nord Kirchberg
Mesto:  2015 Luxembourg
Država:  Luxemburg
karta:  na zemljevid
Povprečna cena:
oseba/nočitev
103 €
 

 To besedilo je dostopno tudi v: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Sofitel Luxembourg Europe on moderni 5 tähden hotelli, joka tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja sviittejä, 2 fine dining -ravintolaa ja kuntokeskuksen. Oleskelun ajan asiakkailla on käytettävissään ilmainen WiFi. Sofitel Luxembourgin tilavissa huoneissa on ylellinen sisustus ja modernit mukavuudet, kuten taulu-tv satelliittikanavilla. Niissä on myös oleskelualue rentoutumista varten sekä teen-/kahvinkeitin. Joka aamu saatavilla on runsas buffetaamiainen. Iltaisin Le Stubli -ravintolassa voi nauttia perinteistä luxemburgilaista ruokaa. Hotellissa on myös italialainen Ore a Argento -ravintola. Havana Lounge on viihtyisä paikka rentoutua ja nauttia juomia kuubalaisessa tunnelmassa. Sixtyfour-baari tarjoaa monia erilaisia viski- ja teelaatuja. Hotellissa on myös snackbaari, josta saa tapaksia. Hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja se tarjoaa näkymät uudelle Philharmonielle ja Plateau de Kirchbergiin. Bussipysäkki ​​on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja sieltä on yhteydet kaupungin keskustaan.


Tärkeää tietoa

Huomaathan, että sinun on esitettävä varauksenteossa käytetty luottokortti tai luottokortin haltijan allekirjoittama valtuutuslomake, jos hän ei matkusta mukana.

 
 
facebook g+ twitter