Evropa > Luxemburg > Esch-sur-Sûre > Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Informacije o Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Dobrodošli na Gourmet & Relax Hotel De La Sure na naš rezervacijski portal PensionHotel. Dobiš celovite informacije o izbrani predmet Gourmet & Relax Hotel De La Sure, o cenah, objektov in zanimivosti v okolici. Tukaj boste našli naslov in vse kontaktne informacije za izbrani predmet Gourmet & Relax Hotel De La Sure, če ne vključujejo kontaktne podatke, lahko preverite razpoložljivost, ali takoj izpolnite obrazec za rezervacije.

  • Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Gourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - Hoteli
Ime:  Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Ulica:  Rue du Pont 1
Mesto:  9650 Esch-sur-Sûre
Država:  Luxemburg
karta:  na zemljevid
Povprečna cena:
oseba/nočitev
49 €
 

 To besedilo je dostopno tudi v: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az Ardennek egyik völgyében, csendes környezetben fekvő Hotel De La Sure egy ínyenc étteremmel, modern szobákkal, valamint egy szaunával, egy hammammal és egy pezsgőfürdővel is várja vendégeit. A Gourmet & Relax Hotel De La Sure szálloda szobáiban ingyenes Wi-Fi-hozzáférés, valamint egy kábel TV és egy minibár is rendelkezésre áll. A luxusszobákban egy wellness-kád, egy masszázszuhany és egy gőzkabin is található. A tulajdonos fia és csapata minden nap francia ételeket készít, amelyek az Öwersauer Nemzeti Park területéről származó, helyi termékeket is tartalmaznak. A szállodában egy pub, egy szélvédett terasz, valamint egy borospince is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A vendégek kerékpártúrákon is részt vehetnek, továbbá egy multimédiás szoba és egy pingpongasztal is biztosított számukra. A szállodában szörfdeszka és hegyikerékpár is bérelhető. A vendégek edzhetnek egyet a szálloda fitnesztermében is. A Hotel de la Sure épülete az Esch-sur-Sûre régióban, az Esch-sur-Sûre-i vár lábánál, a Sauer-folyó közelében helyezkedik el. A szálloda területén a parkolás ingyenes.

 
 
facebook g+ twitter