Evropa > Luxemburg > Esch-sur-Sûre > Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Informacije o Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Dobrodošli na Gourmet & Relax Hotel De La Sure na naš rezervacijski portal PensionHotel. Dobiš celovite informacije o izbrani predmet Gourmet & Relax Hotel De La Sure, o cenah, objektov in zanimivosti v okolici. Tukaj boste našli naslov in vse kontaktne informacije za izbrani predmet Gourmet & Relax Hotel De La Sure, če ne vključujejo kontaktne podatke, lahko preverite razpoložljivost, ali takoj izpolnite obrazec za rezervacije.

  • Gourmet & Relax Hotel De La Sure

Gourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - HoteliGourmet & Relax Hotel De La Sure v Esch-sur-Sûre – Pensionhotel - Hoteli
Ime:  Gourmet & Relax Hotel De La Sure
Ulica:  Rue du Pont 1
Mesto:  9650 Esch-sur-Sûre
Država:  Luxemburg
karta:  na zemljevid
Povprečna cena:
oseba/nočitev
49 €
 

 To besedilo je dostopno tudi v: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Descriere

Având o locație liniștită într-o vale din Ardeni, Hotelul De La Sure oferă un restaurant gastronomic, camere moderne și facilități de relaxare, precum saună, hamam și cadă cu hidromasaj. Toate camerele de la Gourmet & Relax Hotel De La Sure sunt dotate cu TV prin cablu și minibar. De asemenea, camerele luxoase au cadă spa sau duș cu hidromasaj, precum și cabină de aburi. Preparate din bucătăria franceză cu produse regionale din împrejurimile Parcului Național Öwersauer sunt pregătite zilnic de fiul proprietarului împreună cu echipa sa. De asemenea, există un pub, o terasă protejată de vânt și o cramă. În plus, hotelul oferă tururi cu biciclete, o sală multimedia şi facilităţi de ping-pong. De asemenea, oaspeții pot închiria plăci de surf și biciclete de munte sau se pot bucura de un antrenament în sala de fitness a hotelului. Hotelul De La Sure este situat în regiunea Esch-sur-Sûre, la poalele Castelului Esch-sur-Sûre și de-a lungul râului Sauer. Este disponibilă parcare gratuită.

 
 
facebook g+ twitter