Azija > Singapore > Singapore > Conrad Centennial Singapore

Informacije o Conrad Centennial Singapore

Dobrodošli na Conrad Centennial Singapore na naš rezervacijski portal PensionHotel. Dobiš celovite informacije o izbrani predmet Conrad Centennial Singapore, o cenah, objektov in zanimivosti v okolici. Tukaj boste našli naslov in vse kontaktne informacije za izbrani predmet Conrad Centennial Singapore, če ne vključujejo kontaktne podatke, lahko preverite razpoložljivost, ali takoj izpolnite obrazec za rezervacije.

  • Conrad Centennial Singapore

Conrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - HoteliConrad Centennial Singapore v Singapore – Pensionhotel - Hoteli
Ime:  Conrad Centennial Singapore
Ulica:  Two Temasek Boulevard
Mesto:  038982 Singapore
Država:  Singapore
karta:  na zemljevid
Povprečna cena:
oseba/nočitev
164 €
$262
 

 To besedilo je dostopno tudi v: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Pikakuvaus

Marina Bayssa sijaitseva Conrad Centennial Singapore on 3 minuutin kävelymatkan päässä Promenade MRT -asemalta. Majoituspaikassa on ulkouima-allas, 3 ruokapaikkaa sekä spa, ja se tarjoaa näkymät kaupunkiin tai lahdelle. Conrad Centennial on Suntec Singaporen kongressi- ja messukeskuksen vieressä. Se on 3 minuutin kävelymatkan päässä Suntec Cityn ja Marina Square -ostoskeskuksen ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Changin kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä, ja Singapore Flyer sekä Esplanade - Theatres on the Bay ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Conrad Centennial Singaporen tilavissa huoneissa on ylellinen marmorinen kylpyhuone sekä 46-tuumainen kaapelikanavilla varustettu LCD-tv. Mukavuuksia ovat teen-/kahvinkeitin, oma tallelokero ja DVD-soitin. Centennial Spa sijaitsee 4. kerroksessa, ja se tarjoaa rentouttavia hierontahoitoja sekä 24h-kuntokeskuksen. Hotellissa on myös lahjatavarakauppa sekä retki- ja pesulapalvelu. Palkitussa Golden Peony -ravintolassa tarjoillaan aitoa kantonilaista ruokaa ja dim sumeja. Buffetaterioita koko päivän ajan tarjoava Oscar's on avoinna 24 h vuorokaudessa, ja sunnuntaisin saatavilla on samppanjalounas. Muita ruokapaikkoja ovat Oscar's Sidewalk -terassi ja aulalounge.


Tärkeää tietoa

Huomaathan, että Executive Loungeen pääsevät vain yli 12-vuotiaat asiakkaat.

 
 
facebook g+ twitter